Design Patterns from Zero to Hero
Loading...
Семинар

Design Patterns from Zero to Hero

02.12.21 19:00 - 20:30 Online 6 Online 6 Атанас Василев

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Design Patterns from Zero to Hero " нa 2 декември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Атанас Василев.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат различните видове Design Patterns, които са неделима част от ООП. Ще се разгледат също имплементации на повечето от популярните Design Patterns и докато се разгледжа примерния код, лекторът ще обясни къде може да ги използвате и какви проблеми решавате с тях. По този начин успешно ще съчетаете теория и практика. Целта на семинара е да научите различните видове Design Patterns и да знаете как да ги използвате и имплементирате на практика. От ТОЗИ ЛИНК може да достъпите кода*, който ще се обсъжда по време на събитието. Логиката на всеки Design Pattern е една и съща независимо на кой език го имплементирате. Ако сте запознати с обектно-ориентираното програмиране, семинарът ще бъде полезен за вас, ще имате възможността да надградите знанията си и да научите неща, които са фундаментални за софтуерното инженерство.

* примерния код ще е на C#, но за тази тема програминият език няма никакво значение

За Лектора

Атанас Василев

Атанас започва пътешествието си в света на програмирането още в гимназията, като паралелно се обучава в SoftUni и започва да участва в състезания и олимпиади. Печели НТИТ „Джон Атанасов“ и става лауреат на Националната олимпиада по информационни технологии. Номиниран от БАИТ в категория "Младежка награда" за 2020 г. В момента учи "Софтуерно инженерство" във ФМИ към СУ. Започва кариерата си в ИТ сферата след като завършва 11-ти клас, когато започва като стажант в ScaleFocus. Към момента работи като Full-stack Developer в Dev екипа на SoftUni.
Атанас Василев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар