The Ticking of Smart Contracts
Loading...
Семинар

The Ticking of Smart Contracts

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "The Ticking of Smart Contracts " нa 27 януари 2022 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Симеон Коташки.

За Семинара

Запознайте се с умните договори (smart contracts) и научете как да ги създавате сами в отворения уъркшоп „The Ticking of Smart Contracts“. Умните договори са своеобразна революция с безброй приложения. Базирани на Ethereum, те отварят безгранични възможности за развитие и надграждане на една млада и динамична технология.

По време на семинара ще добиете солидна теоретична основа за технологията зад мрежата на Ethereum и как се пишат умни договори. Разгледайте средата за програмиране Solidity и се научете как да компилирате, тествате и качите своя код на блокчейна. Запознайте се с основните компоненти на Solidity, включително дата типове, функции и структури. Навлезте в темата за Ethereum Virtual Machine (EVM) и напишете сами свой умен договор, използвайки Remix IDE!

В края на семинара ще сте готови да напишете и качите на блокчейн своя собствена програма. 

За Лектора

Симеон Коташки

Симеон е софтуерен инженер с повече от 5 години опит в е-комерс, разплащателни и блокчейн технологии, част от редица финтех проекти и основател на собствен блокчейн стартъп. Редовен лектор по блокчейн теми, Симеон обича да споделя знанията си за криптография, децентрализирани решения, разработване на умни договори и много други. Топ експерт в областта си, той е част от екипа на Nexo – една от водещите институции за управление на дигитални активи в света, създадена в България.
Симеон Коташки photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар