[Exam] JavaScript Basics - July 2014 - Впечатления, резултати, инфо срокове за домашни и т.н.
Тъй като още никой не е отворил тема относно изпитите по JavaScript, които текат в момента, реших да отворя една такава. Аз бях на вчерашната дата и мога да споделя нещо. Задачите поне за мен бяха доста трудни, като се започне още от първата. Когато Наков я обясняваше ми се стори направо нерешима, а когато каза, че това е най-лесната задача, доста голяма част от препълнената зала съжалиха, че са дошли :D
Но мисля, че за тези 20 дена, които имахме, някои от нас, въпреки че започнаха от нулата, постигнаха доста добри резултати. Аз лично се подготвях доста стабилно този път с нашите лекции и с тези от Телерик. Мисля, че трябваше още една подготовка за изпита освен тази на Яна и Кико, която между другото за пореден път ми беше доста полезна и искам още веднъж да ги поздравя. Но сигурно със следващия випуск такива проблеми ще се изчистят :)
А вие какво мислите относно провеждането на курса и самия изпит?
Вече съм убеден и чие е мултито Трол у форума ((((: иначе потвърждаваш тезата ми, че със или без университета, ако си сцепваш гъза от содене ще се справиш. Аз от доста време насам разправям, че по дпуг начин си го предстамях обучението - по като водене за ръчичка.
Каса бира за 200 човека не е ли малко?
Браво за есето! +1
Явно хората не обичат бира, пробвай да ги залъжеш с уиски