Girls.. Cars and PC :))
Нека започна темата неправилно!
Цял живот съм се стахувала от този и подобни въпроси(z.B. Опишете се с няколко думи). Нямам интереси и хобита. Цял един живот прекарах пред компютъра и няма изгледи това да се промени. Ще ми се да вярвам, че не съм единственият аутсайдер в такива измерения, но уви. :)
Това ми звучи тъжно.. но щом ти харесва, значи аз съм в грешка ! :) Винаги съм смятал, че човек трябва да прави това, което на него лично му харесва .
В една друга тема писах - Баскетбол играя от 10 годишен ;) Иначе сега играя 3 пъти седмично ;)
Гледам спорт почти непрекъснато - Футбол , Формула 1 - въобще Racing , Баскетбол !
Иначе редовно ходя на кино , театър , концерти(без чалга) :)
Това като прочетох първите две думи ми напомни директно на една песен(пипната от НАЙ-ДОБРИЯТ - АРМИН) с текст:
eat sleep rave repeat
Armin van Buuren-( Eat Sleep Rave Repeat)--Live Stereosonic
---
поздравления, че все пак се занимаваш със спорт. Това е едно от най-важните неща за по-добър живот.
Като видях че рейтинга в форума се вдига от гласовете, които събират постовете и коментарите си имам ново хоби цъкам наред +
Ха ха!
Съгласен съм с колегата. Тъй нареченото здравословно хранене, роди цяла индустрия от псевдо разбирачи. Хора нямащи никаква представа как би се отразило на даден оганизъм. Както хардуера ви дава специфична среда за софта и има нужда от специфични методи за поддръжка, така и организма има нужда от своите. Процеса на промяна е точно толкова тясно свързан, колкото да смениш една програма за COde с друга. Основата може и да е една и съща ама накрая да не рабити приложението, Ако ме разбираш :)
Здравейте,
През изминалите две години направих два пъти (по един път на година) пречистване с Madal Bal, а миналия месец направих житната диета на П. Дънов. От тогава се храня предимно с плодове, зеленчуци и риба. Разбира се имам една-две издънки, като да изям съвсем сам 48cm пица (имам снимки). Затова мога само да гласувам с двете ръце за суровоядството и здравословното хранене.
Казвам това, като доказателство, че "подобни експерименти с тялото" при мен доведоха до това, да спра да пия кафе (да нямам нужда от него), да сваля килограми (10 с житната диета, около 8 при Madal Bal), да мога да издържам на ритъма на двата си Golden Retriever-a (все пак са 4х4 ). От друга страна съзнанието ми е супер бистро, спя по 5-6 часа и се събуждам без будилник пресен като репичка.
Относно пропагандата в медиите, опасно е да се храним само с протенини (няма да назовавам имена на диети) и от друга страна е опасно да изключим мазнините от храната - те хранят мозъка - сещайте се сами за последвствията ако не се храни мозъка.
Относно "Хардуера", ще кажа, че човешката ни "архитектура" е напълно съвместима с жива храна създадена от природата - плодове, заленчуци, кълнове, водорасли (Спирулината например има 86 грама на 100 протеин, а рибата тон или пилето под 25).
Сега по темата:
Моите хобита са шофирането, карането на колело, да играя футбол, като има с кой, фотография.
От по-заседналите хобита са да гледам филми и сериали на Sci-Fi тематика, като по-млад играех шах. Стоенето пред компютъра не го броя