Спортувам активно(тичане, лостове главно), стрелям с 9мм, разходки из природата ( Панчарево, Витоша..), бокс, муай тай, Гребане и разцъквам игри на компа ;д
Къде тренираш бокс ?
Главно фитнес, макар че не мога да се нарека силач обичам базовите тежки упражнение клек, мъртва тяга, бутане от лег за 65-70кг човек се справям добре. Правя доста експерименти със тренировките и храната за да намеря най-добрия начин за постигане на задоволяващи резултати. :)
Блондинки :D
Тунинг на хондито ми <3 и партита.
От около две години, може и повече да станаха вече, ми е хоби електрониката. Дори мислех да уча след 12 клас електроника, но в България те учат само на глупости в общи линии. От около 4-5 години се интересувам от компютърен хардуер, водни охлаждания, overclock и тем подобни фокуси. Голяма мода си беше да изкараш душата на процесора и паметта до последния MHz. По едно време даже рязах и заглаждах основата на охладителчета за паметите на видео картата ми, защото купешките ми идваха слабички.
Интересувам се от Езотерика,Футбол,Бокс отскоро и хубави жени.Ценя и уважавам хората, които постигат целите си със собствени усилия, търпение и достойнство.
Аз съм още малък за СофтУни, но освен това, че обичам уеб разработката, съм и запален фрийрънър. Компютърни игри.. може би от време на време.
Писане на музика. Сега искам да си наиша моя собствена програма за MIDI като начало.
е това е приказка ако имаш някое твое произведение дай линк :) отворен съм към слушане на нов изипълнители винаги