Проблем при използване на класа Nakov.IO.Cin
Здравейте! Предполагам сте запознати с наскоро написания от г-н Наков клас "Nakov.IO.Cin" предимно за парсване на всякакви числа, написани на един ред с някакъв разделител или интервал, какъвто няма в стандартните библиотеки на .NET Framework for C#, но има за С++. Опитах да ползвам метод от този клас в задача 7 от домашното по темата: "Console Input Output". Visual Studio дава грещка: не го разпознава като метод, показва че липсва namespace Nakov или нещо подобно, при положение че в горната част съм поставил "using Nakov.IO; // see http://www.nakov.com/tags/cin" !
Въпросът ми е дали някой е решил този проблем с липсващия namespace и въобще как в детайли (ако може на български) се използва класа "Nakov.IO.Cin" в наши проекти ?
Благодаря, за бързия отговор!
Докато се опитвах да намеря решение, пробвах и твоето, но Visual Studio отново ми показва същото: Error 2 The type or namespace name 'Nakov' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Ми аз току-що тествах и нямам проблем.
Какви бяха моите стъпки:
- Копирах кода на класа в отделен проект (проект и име на файл и двете ги кръстих Nakov.IO / Nakov.IO.cs)
- Отидох в моя проект, Reference -> Add reference -> Project Name: Nakov.IO
- using Nakov.IO;
- Примера, който е дал в сайта
P.S.: Наскоро написания клас според блога е на 3 години :)))