Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки

Поправителен изпит на 28 април (понеделник) от 16 часа - има ли желаещи?

Колеги, обявяваме поправителен изпит по C# Basics за пролетния прием. Имаме възможност да го направим на 28 април (понеделник) от 16 до 22 часа. Смятаме да събираме такса за изпит в размер на 50 лв. за да намалим броя участници и да съберем само хора, които се готвят сериозно.

За записане: https://softuni.bg/trainings/seminars/details/1028. След като се запишете, трябва да заплатите такса от 50 лв. до 24 април.

Искаме да дадем още един шанс за прием с пролетния поток в СофтУни за хората, които не са доволни от представянето си на изпитите. Ще може да се яви всеки, който не е доволен от оценката си.

44
Programming Basics
AntyfrizZz avatar AntyfrizZz 238 Точки

Ето как стоят нещата от моята гледна точка. Изпит - точки - 1вите 400 - йеееее според "правилата" и общият резултат съм приет, супер - сядам си аз на стола вече готов да уча, но ... (нали винаги има но). Ставай от стола и отивай пак на опашката, но този път ще трябва да дадеш 50 лева, за да видим дали имаш сериозни намерения (дууууууууууууулллллллллллллллллл)

Ако е за парите, дайте да си им дадем по 50 лева, пък даже няма да се налага да изготвят задачи и да си губят времето. (с извинение ...)

Разбирам, че искат да предоставят шанс на тези, които не са се справили. Одобрявам го само и единствено, ако не се застрашават местата на тези, които вече са си ги заслужили. Нямат никакво право да претендират за тях!!!

По правилно е да отворите нови 100 места и поправителният изпит да е за тях (примерно).

Но в крайна сметка да не забравяме, че живеем в България :)

15
Masovski avatar Masovski 211 Точки

Разбирам раздразнението ти, но мисля, че то ще е основателно, едва когато Наков или някой друг от екипа потвърдят, че наистина няма да има нови места, а ще се застъпват със старите. И все пак мисля, че такова нещо няма да допуснат. Аз мисля, че прага на точките ще бъде замразен и всеки който мине този праг на евентуалния поправителен изпит - влиза, без да излиза който и да било от текущото класиране.

7
luboslav1995 avatar luboslav1995 109 Точки

Според мен няма смисъл от тези истерии, че сте вътре, а ще се окаже, че не сте, ако наистина сте се справили за исканото ниво от SoftUni ще сте си вътре и никой няма да ви измести, но ако имаш 210 точки (примерно) и си сред първите 400 много ясно, че поправителния ще е добре за SoftUni, защото така ще влезнат само хора, които са решили поне 3 задачи (примерно). :)

-2
AntyfrizZz avatar AntyfrizZz 238 Точки

Темата беше поставена едносмислено. От нея се разбира, че дискутират дали вече заслужените места да бътат отнети от хората, които са си ги заслужили. Мисля, че раздразнението ми е основателно и предпочитам да го изкажа сега.

0
IvayloNikolov avatar IvayloNikolov 14 Точки

Доста здраво са засегнати хората с 300 точки. В началото се говореше за доста повече от 200 места присъствено и онлайн. Наистина, ще е най-добре, ако ше се прави такъв поправителен да е за допълнителни места. 

6
Nicola avatar Nicola 23 Точки

Твърдо за от мен!

0
alexander.velchev avatar alexander.velchev 28 Точки

200 места присъствено според мен е доста ощетяващо,защо ли?

1.В началото се говореха че университета има капацитет за около 1000 човека,сега се говори за 200 присъствено И онлайн....

2.Да разбирам,че се залага на качеството но ако се даде шанс на повече хора ще си проличи всъщност кой е амбициозен и кой не

3.2/5 задачи мисля че е приемлив праг за влизане,това показва че човекът разбира материята но иска малко доусъвършенстване :)

5
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки

Наков неслучайно е употребил "Засега". Тоест има идея (явно) да се приемат и още хора (освен тези 200).

-1
Gunslinga avatar Gunslinga 7 Точки

Както колегата dsmilyanov каза, 200 присъствено за сега, а онлайн ще са всички с достатъчно добър резултат (който още чакаме)

-1
viraldim avatar viraldim 21 Точки

В началото на 0-вото ниво споменаха за капацитета на университета и поакаха таблица в която е обяснено защо се приемат толкова човека, ако я разгледаш ще видиш, че ако сега го напълнят за следващото 0-во ниво няма да има места и че в даден момент може да има от 3-4 нива(говоря по памет не съм сигурен) учащи.

1
lubomirjurukov avatar lubomirjurukov 63 Точки

Твърдо за от мен!

0
nikolay.paskulov avatar nikolay.paskulov 55 Точки

Моето мнение: Моято груба сметка от системата за оценяване показва, че на изпита са се явили ~900 души, част от които са показали доста добри знания(извадка от резултатите). Мойте лични наблюдения(студент съм в СУ) са, че е доста по важно хората, които са показали знанията и желанието да продължат напред, са точно тези хора, които трябва да продължат напред. Този входен изпит за напълно начинаещ си беше наистина едно огромно препятствие и хората, които имат добрите резултати са хората, които не са се занимавали с това от старта на C# Basics и имат доста по здрава подготовка или поне мнозинството от тях. 

т.е - трябва да има някакви критерий за прием, които да не са свързани с броя желаещи, които са се явили. С други думи ако имаме 100 явли се и имаме места за 100 души всички да влязат и обратното - ако имаме 1000 явили се пак 100 да влязат. Трябва да се изготвят критерии по които да влизат само хората, които имат знанията за да могат да продължат и да се развиват в тази насока. 

т.е(втори път): Критериите трябва да се свързани с минималните знания, които човек трябва да има за да премине от #0 към #1 и i++; без значение, колко предварителни изпита ще има.

3
gudov avatar gudov 274 Точки

Трябва да има някаква такса за приемните изпити, защото има доста хора, който работят в тази сфера и се явяват на изпита само за да видят, дали не са от степендиантите, и ако са от тях да продължат нататък и да заемат място на друг човек. Твърдо съм за това да се плащат приемните изпити!

2
valentin avatar valentin 22 Точки

Аз съм доста недоволен от оценката си. Ако не вляза, ще се явя и аз.

2
Geri_Cookie avatar Geri_Cookie 6 Точки

Аз съм в абсолютно същото положение.

1
kocteh avatar kocteh 0 Точки

Да. +1

0
Okiana avatar Okiana 9 Точки

Ooхоо желаещи има определено laughing

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.