Поправителен изпит на 28 април (понеделник) от 16 часа - има ли желаещи?
Колеги, обявяваме поправителен изпит по C# Basics за пролетния прием. Имаме възможност да го направим на 28 април (понеделник) от 16 до 22 часа. Смятаме да събираме такса за изпит в размер на 50 лв. за да намалим броя участници и да съберем само хора, които се готвят сериозно.
За записане: https://softuni.bg/trainings/seminars/details/1028. След като се запишете, трябва да заплатите такса от 50 лв. до 24 април.
Искаме да дадем още един шанс за прием с пролетния поток в СофтУни за хората, които не са доволни от представянето си на изпитите. Ще може да се яви всеки, който не е доволен от оценката си.
Разбирам раздразнението ти, но мисля, че то ще е основателно, едва когато Наков или някой друг от екипа потвърдят, че наистина няма да има нови места, а ще се застъпват със старите. И все пак мисля, че такова нещо няма да допуснат. Аз мисля, че прага на точките ще бъде замразен и всеки който мине този праг на евентуалния поправителен изпит - влиза, без да излиза който и да било от текущото класиране.
Според мен няма смисъл от тези истерии, че сте вътре, а ще се окаже, че не сте, ако наистина сте се справили за исканото ниво от SoftUni ще сте си вътре и никой няма да ви измести, но ако имаш 210 точки (примерно) и си сред първите 400 много ясно, че поправителния ще е добре за SoftUni, защото така ще влезнат само хора, които са решили поне 3 задачи (примерно). :)
Темата беше поставена едносмислено. От нея се разбира, че дискутират дали вече заслужените места да бътат отнети от хората, които са си ги заслужили. Мисля, че раздразнението ми е основателно и предпочитам да го изкажа сега.