Софтуерно Инженерство
Loading...
MihaelaMalinova avatar MihaelaMalinova 1 Точки

За изпита

Здравейте,ако се запиша за онлайн формата на обучение за курс Programming Basics with C# ще мога ли и аз да направя изпитът,който се провежда накрая,но от вкъщи? И задачите,които са за домашно не ми дават бонус точки,нали? Гледа се единствено оценката от изпита?

Тагове:
0
Общи приказки
thereishope avatar thereishope 76 Точки

Изпитът не може от вкъщи, а задачите дават малък процент бонус точки 5-10% , но най добре да изкараш макс точки на изпита :)

Успех!

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1281 Точки

значи колега  бъркаш.От предното издание на басик курсовете,вече изпита е само онлайн  и е 6 часа и да можеш ако искаш и от луната да го правиш стига да имаш  нет .Иначе да гледат се домашните дават към 10-15% бонус при вас е само на practice  в другите курсове става малко по -важно и тежко защото имате и compete mode и само тогава предадените домашни важат.

0
thereishope avatar thereishope 76 Точки

Окей, сори тогава за грешната информация... 

Значи са го направили още по лесно ;)

0
rossonero avatar rossonero 75 Точки

TeodorStefanovPld, можеш ли да кажеш от къде ти е информацията, защото аз открих със сигурност поне една грешка.

В презентацията на курса от февруари е посочено, че изпита е 4 часа, а не както твъртиш ти-6. Аз доколкото си спомням изпити са възможни извън София, например скоро имаше такъв в Бургас, но е само за Basics и е в определена зала от СофтУни.

Нелогично ми звучи да можеш да се явяваш на изпит от вкъщи-как ще удостовериш, че се явяваш ти и че не решава друг задачи, че на съседния лаптоп не пишеш във форуми или да чатиш с приятел програмист...

0
08/02/2018 10:47:12
TeMePyT avatar TeMePyT 142 Точки

И като препишеш какво? Файдата е никва, пръскаш пари на вятъра. Следващите изпити са присъствени и ще се види в един момент че всъщност нищо не знаеш. Изпитът е от 6 задачи, за 4 часа.

0
rossonero avatar rossonero 75 Точки

Идеята на коментара ми беше съвсем различна и предвид написания въпрос от теб не си заслужава да ти се обяснявам.

0
08/02/2018 11:14:09
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1281 Точки

значи имам позната която кара курса в момента от януари актуалния programing basics c# от нея знам че е онлайн, и колко часа е за часовете може и да е сбъркала но е 100% онлайн от предното издание в края на миналата година са го направили онлайн изпита. А и вече поне за момента няма и обучения по  градовете както беше до миналата година.

А за задачите те са толкова лесни че всеки може да ги реши и без преписване сложното почва от programing fundamentals.А защо така са решили питайте софтуни. Аз миналия март  и за басикс ходих до София и изпитите ми винаги са били присъствени.Но това е тяхно решение. И да смисъл каква е ползата да ти реши някои друг задачите на приемния и последа платиш 300 лева за следващия модул и като не разбираш нищо да се нагълташ :Д:Д 

1
ZhPetkov avatar ZhPetkov 45 Точки

Изпитът от тази година е онлайн. В презентациите беше объркано, че е присъствено само.

 

0