Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Online Datathon 2020 ще се състои в периода 15-17 май

Седмото издание на Data Science Datathon, организирано от Data Science Society вече чука на вратата! 
Интернационалният Онлайн Дататон 2020 е 48-часово състезание за ентусиасти в областта на Data science, Machine learning  & AI, които да работят по реални кейсове и да се учат от практиката, работейки по отбори с хора със същите интереси и визия, и оценявани от жури с дългогодишен опит в сферата. 

Тази година състезанието  ще бъде изцяло онлайн, предвид необходимите мерки, което отваря възможност за участниците да се включат от всяко кътче на земята! Очакваме да се запознаем (макар и виртуално ) с най-запалените ентусиасти в областта, приели нашето предизвикателство. Единственото изискване е да си вклкючите компютрите, и да създадете най-добрият модел  за решение на избраният проблем, в резултат получавате като минимум подобрени знания и удовлетворението от добре свършената работа. 

Събитието няма ограничение за опита на участниците – регистрацията е отворена както за току-що завършили студенти, ентусиасти в областта, така и за експерти с дългогодишен опит. 

Data science society като общност предлага и използва много добре разработена платформа, която позволява свободната комуникация по всяко време преди, по време и след самото състезание. Така участниците могат свободно да обменят идеи, решения, и да сформират своята екипна работа – макар и виртуално. Темите са разнообразни, с цел да покрият интересите на по-широк кръг от хора. Решенията ще се оценяват от жури, състоящо се от експерти с дългогодишен опит в областта.

В края на Datathon-a екипите представят своите решения, като сред тях се избират и обявяват финалистите. В най-скоро време ще обявим и точнаата програма на събитието по дни и часове.

Очаквайте и малки изненади, скрити между часовете усилена работа! 

За повече информация и регистрация: ТУК.

Тагове:
1
Events