Основи на програмирането за учители - юни 2017
Loading...
курс

Основи на програмирането за учители - юни 2017

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с език за програмиране C# и среда за разработка Visual Studio
  • Извършване на прости пресмятания, логически проверки и цикли
  • Познаване на концепцията за преподаване по професия „Приложен Програмист“
  • Начални умения за преподаване на език C#
  • Подготовка на задачи за оценяване с език C#

Теми

Виж всички теми

Курсът е за учители, които преподават информатика, информационни технологии и/или други технологични направления, които искат да усъвършенстват уменията си в преподаването на програмиране.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 3 юни 2017. Обучението стартира на 5 юни и завършва на 7-ми юни.

Как мога да се запиша?

Можете да се запишете за курса от ТУКкато и като кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвате стъпките.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се проведат на 5-ти, 6-ти и 7-ми юни от 10:00 до 18:00 в зала Tech+Knowledge в сградата на Софтуерния университет. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

  • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
  • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

След приключването на обучението, вие ще получите задание за изготвяне на комплект от изпитни задачи - 6 задачи, които ще трябва да създадете по зададен от нас критерии. Всеки, който успешно предаде заданието си ще получи възможност да се яви безплатно на изпит. Постигналите успех над 5.00 ще получат и официален сертификат за постижението си. 

Колко струва обучението в курса? 

Обучението в курса е безплатно:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване в присъствена форма на обучение

  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
Безплатно
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение

  • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
Безплатно


Основи на програмирането за учители - юни 2017

Ангел Георгиев

Преподавател

Ангел Георгиев има близо 10 годишен опит като лектор, технически трейнър и продуктов презентатор за големи технологични компании. Водил е продуктови обучения в Европа, САЩ и Азия. Отговарял е за портфолиото и продуктовото позициониране в Sony Ericsson, Samsung и Sony. В последните 4 години се занимава с програмиране, предимно със C#, Java и JavaScript. Ангел успешно съчетава опита си в програмирането и обученията, като отговаря за учебния план, лекторския екип и административната част в СофтУни. В свободното си време създава технологични работилници за деца във всички възрасти за Hackidemia Bulgaria.
Основи на програмирането за учители - юни 2017

Светлин Наков

Преподавател

Свелин Наков е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и софтуерни технологии. Като ученик и студент е победител в конкурси и олимпиади по информатика и състезателно програмиране, включително 4 медала от международни олимпиади по информатика. Като студент работи като програмист и преподава програмиране в университети и софтуерни академии. По-късно ръководи екипи по разработка на софтуер и създава собствена софтуерна фирма и софтуерна академия. Наков има над 15-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET и Java EE платформите, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 7 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, C# и Java, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на Наградата “Джон Атанасов” на Президента на България. През последните 10 години създава и задвижва с вдъхновение и всеотдайна работа няколко школи за практическо обучение на софтуерни инженери: Национална академия по разработка на софтуер (НАРС), Софтуерна академия на Телерик и Софтуерен университет (СофтУни). Бил е преподавател по програмиране и разработка на софтуер във ФМИ на Софийски университет, в Технически университет - София и в Нов български университет (НБУ). Повече информация може да намерите в блога му: http://www.nakov.com.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*