Разработка на Android приложения от нулата с Google Firebase
Loading...
Семинар

Разработка на Android приложения от нулата с Google Firebase

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Разработка на Android приложения от нулата с Google Firebase", който ще се проведе нa 20 февруари 2018 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Теодор Костадинов.

За Семинара

Приложенията със serverless backend стават все по-популярни, и има защо. Докато в миналото за да вдигнете база данни, регистрация на потребители и REST API ви трябваха няколко дни, сега с облачните предложения от Google и Amazon, това може да стане за няколко минути. Ако преди, за да увеличите капацитета на потребителите си трябваше да купувате и поддържате нов сървър, сега това става с доплащане на няколко долара. Заповядайте на Google Firebase семинара за да научите как с минимални усилия да започнете да програмирате за Android и как да се възползвате от безплатната услуга на Google за облачни технологии - Firebase. Заедно ще разработим напълно функциониращ App от нулата, за да опознаем тънкостите при писане на код за Android и тези при използване на Firebase.

За Лектора

Теодор Костадинов

Теодор Костадинов се занимава с Android разработка вече над 5 години. Напоследък се специализира в медицински приложения, заради по-големият им мащаб и възможността за интересна архитектура. Теодор има зад гърба си няколко стартъпа, като в момента работи за голяма американска компания. Основател е на софтуерна академия в град Враца - Враца Софтуер, която през 2016та печели наградата на Българската асоциация за информационни технологии в категория Образование. Теодор е част от класацията на списание Форбс "30 под 30" заради работата си към академията.
Теодор Костадинов photo