Ethereum Sharding
Loading...
Семинар

Ethereum Sharding

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Ethereum Sharding", който ще се проведе нa 21 май 2018 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Красимир Райков.

За Семинара

В този семинар, Красимир ще разкаже как разработчиците на Ethereum смятат да се справят с един от най-големите проблеми пред блокчейн технологията, а именно проблемът с мащабируемостта (scalability). Ще се разгледат няколко решения на този проблем и ще се направи съпоставка. Темите, които също ще бъдат засегнати, са Merged Mining, Metcalfe’s law, CAP theorem, проблемите, които биха възникнали при решението със Shardings и още много други интересни теми.

За Лектора

Красимир Райков

Красимир завършва Техническия университет в София, след което в продължение на 3 години работи като софтуерен инженер във Visteon. Има опит с езици като C/C++, Java и Solidity както и опит с Internet of Things. От година и половина е запален блокчейн ентусиаст, съосновател на компанията WeiChain, където разработва блокчейн проекти. Технически ръководител на амбициозния проект за първата децентрализирана борса за криптовалути в България.
Красимир Райков photo