Lean Startup – реализирай идеите си по-бързо, по-умно и по-евтино
Loading...
Семинар

Lean Startup – реализирай идеите си по-бързо, по-умно и по-евтино

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Lean Startup - реализирай идеите си по-бързо, по-умно и по-евтино", който ще се проведе нa 13 септември 2018 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Христо Нейчев.

За Семинара

На семинара ще се каже как да прилагаме Lean Startup метод и как да реализираме идеите си по-бързо, по-умно и по-евтино с примери от опита на Христо Нейчев в четири корпорации, шест стартъпа и три континента. Lean Startup методите са приложими както в стартиращи, така и в големи компании, фокусирани върху иновации и създаването на нови продукти и услуги, в условия на динамичен и несигурен глобален пазар.

За Лектора

Христо Нейчев

Христо Нейчев е сериен предприемач, работи като Lean и Agile консултант. Силно фокусиран е върху реализиране на нови идеи на глобалните пазари. Христо има 16 години предприемачески и вътрешно-предприемачески опит. Интересува се от крипто, мобилни, VR/AR, както и от технологиите на бъдещето. SaaS и Freemium експерт. Запален геймър. Фен на екстремните спортове. Мотивационен трейнер и консултант.
Христо Нейчев photo