Как да презентираме (и продадем) идеята си?
Loading...
Семинар

Как да презентираме (и продадем) идеята си?

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как да презентираме (и продадем) идеята си?", който ще се проведе нa 28 септември 2018 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Майк Рам.

За Семинара

Участниците ще научат как да правят успешни бизнес презентации. Как да дефинират успеха. Как да определят целта на презентацията и как да измерят нейния успех. Лекцията ще отбележи най-важните фази от подготовката на презентацията и ще подчертае добрите говорни и поведенчески техники по време на презентацията.

За Лектора

Майк Рам

Майк Рам е специалист по ИТ в продължение на десетилетия. През 1995 г. създава консултантска и тренировъчна компания "Рамс Софт" и публично училище "Drakona.bg" през 2013 г. За повече от 10 години Майк преподава комуникационни и презентационни умения, управление на проекти и лична производителност. Майк е преподавател в няколко престижни конференции като "Е-мениджър", "SEO конференция" и "Ninja Presenter". Той е съавтор на личната брандингова книга "Блогопедия" и на книгата "100 маркетингови истории".
Майк Рам photo