Как да презентираме (и продадем) идеята си?
Loading...
Семинар

Как да презентираме (и продадем) идеята си?

Остават:

Запиши се

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как да презентираме (и продадем) идеята си?", който ще се проведе нa 28 септември 2018 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Майк Рам.

За Семинара

Участниците ще научат как да правят успешни бизнес презентации. Как да дефинират успеха. Как да определят целта на презентацията и как да измерят нейния успех. Лекцията ще отбележи най-важните фази от подготовката на презентацията и ще подчертае добрите говорни и поведенчески техники по време на презентацията.

За Лектора

Майк Рам

Майк Рам е специалист по ИТ в продължение на десетилетия. През 1995 г. създава консултантска и тренировъчна компания "Рамс Софт" и публично училище "Drakona.bg" през 2013 г. За повече от 10 години Майк преподава комуникационни и презентационни умения, управление на проекти и лична производителност. Майк е преподавател в няколко престижни конференции като "Е-мениджър", "SEO конференция" и "Ninja Presenter". Той е съавтор на личната брандингова книга "Блогопедия" и на книгата "100 маркетингови истории".
Майк Рам photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар