Пътят на програмиста
Loading...
Семинар

Пътят на програмиста

17.10.18 19:00 - 20:30 Учебна зала Code Ground гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0 Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Пътят на програмиста", който ще се проведе нa 17 октомври 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов.

За Семинара

Основният профил на хората, които постъпват в Софтуерен университет са настоящи или бивши архитекти, проектанти, инженери и специалисти по маркетинг и човешки ресурси. Проучванията ни от анкети и комуникацията с курсистите са показали, че повечето хора правят драстична промяна и преквалификация, когато постъпват в курса Programming Basics, като това може да се окаже понякога по-трудно от очакваното. Поканили сме бивши студенти, хора, които са били или все още са част от екипа на СофтУни и действащи програмисти в сферата, за да ви разкажат за техния път и премеждия по време обучението си и промяната в начинанията.

За Лектора

Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов

Яна Славчева
Яна има дългогодишен опит в сферата на архитектурата, интериорния и мебелен дизайн. Открива СофтУни като студент през 2014 година и става част от единия от първите випуски на университета. Малко по-късно започва работа като уеб програмист в СофтУни, а в последствие и мениджър на целия дев екип. В момента се занимава с уеб разработка с MEAN Stack.

Антония Атанасова
Антония работи в сферата на дигиталния маркетинг, когато започва обучението си в СофтУни и се запалва по програмирането. Докато надгражда знанията си, работи като фрийлансър и поема различни проекти за изграждане, поддръжка и оптимизация на сайтове. Интересите ѝ са насочени и към front-end, и към back-end разработка.

Валентин Димитров
Валентин завършва специалност "Автоматика" в ТУ-София, а в средата на следването си се запалва по програмирането и разработва медицински софтуер. Страстта му към обученията го довежда като лектор в СофтУни, където и по-късно става ръководител на отворените курсове. В последните месеци решава да се завърне към програмирането като в момента работи на позиция Full-Stack Web Developer в OneBit Software.

Вероника Начева
Вероника завършва в Медицински университет гр. Плевен и след това попада в СофтУни, където започва своето обучение в Programming Basics with Java. По време на обучението си, тя се утвърждава като топ студент в СофтУни. Обича да преподава и затова е ментор и лектор на няколко курса Programming Basics. Понастоящем е ръководител на обучителен екип в отдела на Java.

Марин Кирилов
Марин завършва висшето си образование (НБУ) със специалност Икономика. В следващите няколко години развива няколко собствени проекта в сферата на услугите. Разработвайки поредната идея, той се докосва до програмата на СофтУни с курса Programming Basics, където намира новата си страст програмирането. В следващите месеци се доказва като топ студент и лектор последните издания на курса.
Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов photo Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов photo Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов photo Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов photo Яна Славчева, Антония Атанасова, Валентин Димитров, Вероника Начева и Марин Кирилов photo