Въведение в Product Ownership – роля на PO и живот на продукта
Loading...
Семинар

Въведение в Product Ownership – роля на PO и живот на продукта

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Въведение в Product Ownership – роля на PO и живот на продукта", който ще се проведе нa 20 март 2019 г. (сряда) от 19:30 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Слав Караславов.

За Семинара

Във втората лекция на Слав, ще се говори за PO и какви са неговоите функции, както и как да се направи продукта успешен. Ще се разгледа Продуктовия Беклог и ще се поговори за това как да се приоритизират запитванията от заинтересованите страни по проекта. Ще се поговор и как се определят заинтересованите страни по продукта. В този семинар ще ви се разкаже как се определят спринтовете и задачите в спринтовете по екипи, как се менажира комуникацията със Scrum Master и екипа, и как се прави пускането на вече говотия продукт.

Семинарът е втора част от поредицата за Project и Product Management.

За Лектора

Слав Караславов

Слав работи в IT сферата от 12 години. Започнал е професионалната си кариера като Project Manager в една от първите уеб дизйан фирми в България. След това преминава в сферата на продажбите за около година, за да придобие опит. Като PM е разбрал колко е важно да притежаваш и технически опит и затова за 2 години е работил като техническа поддръжка в HP, след което отново започва да се занимава с Проджект Мениджмънт. В момента работи като Product Owner в Infragistics.
Слав Караславов photo