How to Turn a Hobby into a Successful Business
Loading...
Семинар

How to Turn a Hobby into a Successful Business

Заповядайте на безплатен семинар на тема "How to Turn a Hobby into a Successful Business", който ще се проведе нa 14 септември 2019 г. (събота) от 18:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Христо Петков.

За Семинара

Семинарът ще засегне добри практики как да развиете хобито си в успешен бизнес, как да намирате вдъхновение в това, което правите и как да го използвате професионално. Какви са позитивите и негативите от това да превърнете хобито си в бизнес.  Ще се дадат примери, как качества и опит развити от различни индустрии могат да се съчетаят и да допринесат за развитието на продукти и себе си като професионалист.

За Лектора

Христо Петков

Христо е винаги нащрек за следващата вълнуваща история, която да го завладее. Той е опитен маркетинг и рекламен експерт с многобройни приноси към най-награждаваната дигитална рекламна агенция в България. Също така е и управляващ партньор в THE KONTAKT, иновативна компания за събития, обединяваща технология и потребителски опит. Неговият любим проект Stinky Socks се превърна в най-успешната българска марка в индустрията на екшън спорта. Неговият ентусиазъм да разработва и продуцира комерсиални и документални проекти също е движеща сила за продуцентската компания KAMAK Films. Номиниран за наградата за лидер на следващото поколение на столицата през 2017 г.
Христо Петков photo