ERP vs. Digital transformation
Loading...
Семинар

ERP vs. Digital transformation

Заповядайте на безплатен семинар на тема "ERP vs. Digital transformation", който ще се проведе нa 18 декември 2019 г. (понделник) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Чудомир Моневски.

За Семинара

Ако явлението "ERP" от десетилетия е сред модерните думи в ежедневието на корпорациите, то "дигиталната трансформация" буквално оглася ежедневието ни в последните години. Двете са колкото различни, толкова и вървящи ръка за ръка.
Възможно ли е вечния спор между консерватизма в бизнеса и новото технологично предприемачество да се пресекат? Разбира се.
Всичко опира до правилно събрана, защитена и бързо обработена информация в реално време. Класически формули в съвременен прочит предлагат ERP платформите с отворен код. В лекцията ще се разгледат практически примери от една от най-известните open source платформи Odoo, написана на Python. Ще се надникне както в архитектурни, така и в управленски детайли.

За Лектора

Чудомир Моневски

Чудомир е Lean Start-up ентусиаст, предприемач, believer. Финансист по образование, със страст към анализирането на бизнес процесите. Съосновател и изпълнителен директор на Плана Сълюшънс, специализирана във внедряването на PLANA Business Cloud- ERP система от тип "всичко в едно", базирана на open source платформата Odoo. 
Чудомир Моневски photo