ERP vs. Digital transformation
Loading...
Семинар

ERP vs. Digital transformation

Остават:

Запиши се
Заповядайте на безплатен семинар на тема "ERP vs. Digital transformation", който ще се проведе нa 18 декември 2019 г. (понделник) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Чудомир Моневски.

За Семинара

Ако явлението "ERP" от десетилетия е сред модерните думи в ежедневието на корпорациите, то "дигиталната трансформация" буквално оглася ежедневието ни в последните години. Двете са колкото различни, толкова и вървящи ръка за ръка.
Възможно ли е вечния спор между консерватизма в бизнеса и новото технологично предприемачество да се пресекат? Разбира се.
Всичко опира до правилно събрана, защитена и бързо обработена информация в реално време. Класически формули в съвременен прочит предлагат ERP платформите с отворен код. В лекцията ще се разгледат практически примери от една от най-известните open source платформи Odoo, написана на Python. Ще се надникне както в архитектурни, така и в управленски детайли.

За Лектора

Чудомир Моневски

Чудомир е Lean Start-up ентусиаст, предприемач, believer. Финансист по образование, със страст към анализирането на бизнес процесите. Съосновател и изпълнителен директор на Плана Сълюшънс, специализирана във внедряването на PLANA Business Cloud- ERP система от тип "всичко в едно", базирана на open source платформата Odoo. 
Чудомир Моневски photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар