Миграция на WPF и Windows Forms приложения към .NET Core 3
Loading...
Семинар

Миграция на WPF и Windows Forms приложения към .NET Core 3

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Миграция на WPF и Windows Forms приложения към .NET Core 3", който ще се проведе нa 3 декември 2019 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор e Мартин Кулов.

За Семинара

Семинарът ще бъде първото събитие на .NET user групата в България. Срещите на българската .NET потребителска група ще се организират на всеки 4 до 6 седмици. Основният фокус на групата е .NET, което включва всякакви технологии от мобилни до desktop и уеб, language spec и т.н. Основната цел на срещите е да се разказва за новите неща в .NET, полезни инструменти и добри практики. Официалният сайт на потребителската група е https://www.dotnetug.bg.

За Лектора

Мартин Кулов

Мартин е софтуерен инженер с насоченост към разработка на качествен софтуер, софтуерна производителност и разрешаване на проблеми в продукционни среди. Той е дългогодишен лектор на събития свързани с технологии на Майкрософт в България и чужбина. Многократно е награждаван като Най-добър професионалист на Майкрософт (MVP) в насока Developer Technologies. Мартин е президент на Асоциация на софтуерните инженери, чиято цел е да подпомага софтуерните инженери в продължаващото им професионално обучение.
Мартин Кулов photo