Cutting Edge Technologies in Automated Testing
Loading...
Семинар

Cutting Edge Technologies in Automated Testing

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Cutting Edge Technologies in Automated Testing" нa 16 юни 2021 г. (сряда) от 18:30 часа с лектор Антон Ангелов.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат най-модерните решения за визуализация на тест резултати и изпълнение на автоматични тестове използващи Docker контейнери. Ще се разгледат и множество интеграции с облачни услуги използващи изкуствен интелект и машинно самообучение, които могат да се използват за тестване на трудни иначе функционалности. Ще се видят решения за разпознаване на глас, OCR (Оптично разпознаване на символи) и други.

За Лектора

Антон Ангелов

Антон е технически директор и съосновател на Automate The Planet. Той е изобретател на BELLATRIX Test Automation Framework. Автор на „Design Patterns for High-Quality Automated Tests: Clean Code for Bulletproof Tests“ в C # и Java. В днешно време ръководи екип от страстни инженери, които помагат на компаниите да успеят със своята тест автоматизация. Освен това той консултира компании, води обучения за автоматично тестване за C # и Java, пише книги и води лекции по конференции.
Антон Ангелов photo