Microsoft Excel Automation - октомври 2021
Loading...
курс

Microsoft Excel Automation - октомври 2021

Начало Начало: 26 октомври 2021
продължителност 3 седмици
кредити 9 кредита
Microsoft Excel Automation - октомври 2021 Advanced
Запиши се

Умения, които ще придобиеш

  • Основни концепции в програмирането
  • Изчисления и анализ на данни
  • VBA синтаксис
  • Създаване на собствени функции
  • Използване на форми
  • Работа с event-и и грешки

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за тези, владеещи основната функционалност на Excel на високо ниво, или успешно преминали курса Microsoft Excel Advanced.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 24 октомври. Обучението стартира на 26 октомври 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 13 ноември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 13 ноември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Профил

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

220 лв.

Онлайн обучение в реално време

Профил

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Профил

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Профил

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Профил

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Профил

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 2 ноември).

Microsoft Excel Automation - октомври 2021

Боряна Петрова

Преподавател

Боряна Петрова е магистър по Информационни технологии и сертифициран Microsoft трейнър със сериозен опит в областта на продуктите на Microsoft. Носител е на престижната награда Microsoft Most Valuable Professional (MVP) 6 пъти. Работила е по проекти на Националния педагогически център за подобряване квалификацията на учителите в българското образование. Има експертни познания в сферата на проджект мениджмънт, управление на бизнес процеси и работа с база данни.

Microsoft Excel Automation - октомври 2021

Microsoft Excel Automation - октомври 2021 Начало: 26 октомври 2021
Microsoft Excel Automation - октомври 2021 3 седмици
Microsoft Excel Automation - октомври 2021 9 кредита
Microsoft Excel Automation - октомври 2021 Advanced
Запиши се
Microsoft Excel Automation - октомври 2021

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*