Loading...

Programming Basics e перфектното начало в сферата на софтуерното инженерство за теб

avatar Румен Янев 1 минута
Programming Basics e перфектното начало в сферата на софтуерното инженерство за теб

Мечтал ли си си да можеш да създадеш всичко, което ти идва на ум, или да осъществиш бизнес идеите, които ще отворят пътя ти към желаното кариерно развитие? Може би искаш да създадеш видео игра, полезен уебсайт или платформа за бъдещия ти стартъп. Всичко това е изцяло постижимо, благодарение на една от най-бързо развиващите се сфери в днешно време – програмирането. Софтуерните инженери са едни от най-търсените специалисти по цял свят и ние от SoftUni ти предлагаме перфектния старт в професията с Programming Basics.

Какво е Programming Basics?

Programming Basics е безплатен курс, който ще ти даде всички необходими фундаментални знания, за да навлезеш в сферата на софтуерното инженерство. Програмата е изпълнена с множество практически задачи, замислени по такъв начин, че да усвоиш редица ключови знания по ефикасен начин. Когато преминеш през тази първа стъпка успешно, можеш да преминеш към цялостната програма по софтуерно инженерство и да специализираш в желаната сфера.

Вратичката към цялостната ни програма по софтуерно инженерство

Когато завършиш Programming Basics и минеш успешно изпита, ще имаш възможността да продължиш напред към цялостната програма по софтуерно инженерство на инициативата "Software University". Нейната цел е да придобиеш всички най-важни умения за най-кратко време и да започнеш работа като "Junior Developer". Тя включва редица модули, специално създадени, за да те въведат плавно и логично във всеки един дял от програмирането.

Всички технологии на едно място

Ако не си съвсем наясно коя от многото технологии отговаря на твоите идеи и желания, Programming Basics ти дава ясна представа за най-използваните софтуерни езици, как функционират и за какво се използват. Цялостната програма след това ти дава възможността да се ориентираш и да учиш точно това, което искаш, или пък всичко. Ние сме включили най-популярните и желани технологии днес -  C#, Java, JavaScript, Python и QA. Тези програмни езици са подходящи за разработка на огромно разнообразие от уеб и мобилни приложения, игри, AI, Machine Learning и много други. 

Включи се сега!

Не се колебай, а стартирай своето технологично пътешествие още днес! Не е необходимо да притежаваш каквито и да е умения в сферата на програмирането, за да се включиш в Programming Basics. 

Кандидатстването за Programming Basics e отворено до 22 октомври. Курсът стартира на 31 октомври 2020 г. и ще продължи 2 месецa, а изпитите ще се състоят на 19 и 20 декември 2020 г. Очакваме те!