Грешка при стрийма. Workaround/help?
Възникна грешка в информацията свързана със стрийма, моля обърнете се към администрацията
Възникна грешка в информацията свързана със стрийма, моля обърнете се към администрацията
И при мен така.
И аз нямам достъп
И при мен същото...
Обадих се на администрацията, казаха че работят по проблема и до 10тина минутки ще отстранят проблема.
И при мен изписа същото съобщение.
При мен от около 5 минути се оправи.
Привет!
Добре,че поне на някой са му вдигнали телефона. Аз звънях 4 пъти и никой не отговаря, нито на имейл. Изпуснах цял час и нищо :/
Онзи ден получих мейл, че съм записана, а когато натисна да гледам live, излиза съобщение, "че трябва да бъда записана в курса за да гледам" Моля за съдействие, къде бъркам и какво пропускам? :////
Поздрави!
Здравейте,
И аз за съжаление до момента изобщо не можах да гледам на живо.
Не намирам оправдание, фирма която се занимава с обучение да не може да се справи с проблема и дори да няма коментар от страна на администратора.
Дано грешката е в мен, защото иначе разочарованието ми ще е голямо.
Приятна вечер.
"Добре,че поне на някой са му вдигнали телефона. Аз звънях 4 пъти и никой не отговаря, нито на имейл."
На телефоните отговаряме винаги в работно време. Него можете да видите от тук - https://softuni.bg/contacts.
На пропуснатите повиквания отговаряме при първа възможност, а натрупаните извън работното ни време ги връщаме на следващия ден до обяд. Същото важи и за имейлите. Работим събота и неделя. 🙂
Както споделих по-горе, проблемът беше от техническо естество и го отстранихме при първа възможност. Благодаря за разбирането и още веднъж се извиняваме за причинените неудобства. 🙂
Здравейте Kristina_Malinova, elmiradoncheva, BozhidarTomov, Astrotiger, MihailFichev, todorsm, Kayore и DanielaLazarova и добре дошъл във форума на СофтУни! 🎓
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█ █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█ █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
Имахме временна техническа неизправност. Извиняваме се за причинените неудобства. Съвсем скоро колегите ще качат видеото от лекцията и ще можете да наваксате с изпуснатото. Благодарим за свързването с нас и оставаме на разположение. 💯
Пожелаваме Ви много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️
Поздрави,
Martin Tenev,
Community Manager.
същия проблем ...