Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5295 Точки

Поправителен изпит на 28 април (понеделник) от 16 часа - има ли желаещи?

Колеги, обявяваме поправителен изпит по C# Basics за пролетния прием. Имаме възможност да го направим на 28 април (понеделник) от 16 до 22 часа. Смятаме да събираме такса за изпит в размер на 50 лв. за да намалим броя участници и да съберем само хора, които се готвят сериозно.

За записане: https://softuni.bg/trainings/seminars/details/1028. След като се запишете, трябва да заплатите такса от 50 лв. до 24 април.

Искаме да дадем още един шанс за прием с пролетния поток в СофтУни за хората, които не са доволни от представянето си на изпитите. Ще може да се яви всеки, който не е доволен от оценката си.

44
Programming Basics
igospodinov avatar igospodinov 0 Точки

Подкрепям идеята за поправителен изпит. Със сигурност бих се явил, ако се реализира.

0
Baltiyski avatar Baltiyski 0 Точки

Аз също бих се явил на поправителен!

0
ZvetanIG avatar ZvetanIG 907 Точки

Здравейте,

Това, че ще има поправителен изпит, означавали че се отлага класирането за сега?  И може ли да има малко повече информация относно минималния бал, с който ще се приема, защото тези с по-добри резултати в момента са в шах.

4
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

ТВЪРДО ЗА !!!!!!

0
mesechina avatar mesechina 112 Точки

И аз бих се явила на поправителен, понеже не съм доволна от личния си резултат.
Убедена съм че бих се справила по-добре, най малкото заради факта, че вече ще знам какво да очаквам.
Но бих се явила само ако знам, че сегашните точки не ми стигат за да вляза и евентуално ако ми стигат пък да знам че няма опасност да бъда изместена назад в класацията и да го разбера чак когато вече е късно.

3
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

Така, наистина, моля да разясните следната ситуация.

Решили сте, че ще приемете, например, 400 човека. Което след някакви формули и т.н. класирането всички хора като:

1. Човекът X е на 400 място с примерно 50% резултат

2. Човекът Y на 401 място с примерно 49% резултат.

X решава, че щом е така, няма нужда да ходи на поправителен, защото е приет.. уж? Или поне е в топ 400 някак си.

Обаче "Y" отива и изкарва по-голям резултат от "X", съответно измества ли го, или просто ще се отворят +100 позиции, и хората изкарали да речем над XXX точки на поправката, ще влязат в тези 100 позиции?

18
Neven avatar Neven 38 Точки

Напълно подкрепям казаното по-горе от колегата. Чудесно е да се даде 2-ри шанс на хората, които не са доволни от сегашните си резултати, но по този начин (теоретично) могат да бъдат ощетени всички останали, които не се явят на поправката.

Преди да се правят планове за поправителни изпити ще е наистина хубаво ако Софтуни даде повече информация за минималния бал за влизане присъствено/онлайн. Това смятам има приоритет пред всичко останало в момента.

7
alek1339 avatar alek1339 57 Точки

Той Наков малко по горе написа 200 човека а не 400 и съм убеден, че първите 200 приети сега си остават приети а с втория изпит само ще се приемат още без да махат от тези 200. Само не знам дали ще учавстват във второто класиране хората които са се явили само на първия изпит но съм 99% сигурен, че да.

4
ZvetanIG avatar ZvetanIG 907 Точки

Съгласен съм и с горе казаното. Само искам да добавя, че още никой не си знае реалните точки, заради очакваното приравняване на резултатите, по неизвестни критерии и правила.

3
Anita avatar Anita 360 Точки

Ако има поправителен със сигурност ще пробвам пак !

0
Jazastry avatar Jazastry 51 Точки

И аз бих се явил, ако се взима по-високата оценка. И ако не съм влязъл :)

Ще ми е по - добре 27 април (неделя).

0
luboslav1995 avatar luboslav1995 109 Точки

И аз съм твръдо ЗА, защото много искам да уча в университета и това ще е много добра възможност да си подобря резултата.

0
stamen4o avatar stamen4o 44 Точки

Аз също бих се явил ако знам, че със сегашния резултат не мога да се класирам за онлайн обучение.

Все пак съм поел по този път и ще дам всичко от себе си по един или друг начин, сега или след няколко месеца допълнително подготовка, да мога да се класирам в SoftUni. Аз като един абсолютно начинаещ в програмирането / преди месец и половина отворих Visual Studio за първи път/ , все пак избрах да се обучавам тук а не в друга софтуерна академия. Вярно, че по-голямата част е самообучение, но без да има кой да следваш и да се учиш от него е почти невъзможно да постигнеш качествена система на работа.

2
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.