Visual Studio ПРОБЛЕМ
Здравейте, наложи ми се да преинсталирам операционната си система и съответно ми се налага да инсталирам Visual Studio.
Никога не съм мислил, че това ще ми е проблем до момента в който се появи следният проблем. Свалям си аз инсталационният файл както си му е реда от сайта на MS, но при опит да стартирам инсталацията ми се появява за няма и секунда прозорец от рода на "extracting files..." и изчезва. Пробвах отново да преинсталирам Windows, пробвах да изпълня файла като администратор, пробвах с многократни рестарти, но уви... Моля някой, по-компетентен от мен, да ми помогне с глупавото недоразумение и да ме ориентира как да го направя.
Винаги правя нова инсталация, като форматирам дисковете, не е в това проблема. Но намерих решението! Бях пробвал да стартирам инсталера от Downlaods, Desktop, и т.н., но винаги от диск C:\. Преместих инсталера в D:\ и всичко тръгна като с магическа пръчка. Нямам представа на какво се дължи това.
Хм, нещо се е "оцапало", не е нормално да не може да се стартира инсталатора от Downlods, Desktop и т.н. независимо че е от C:\. На твое място бих преинсталирал наново WIndows-а, но сваляш абсолютно всички Updates до днешна дата и чак тогава пробвай да инсталираш VS.