Курс Digital Marketing and SEO - март 2015

Digital Marketing and SEO - март 2015

Срокът е изтекъл
Digital Marketing and SEO - март 2015 icon
Присъствено
263 / 315
Онлайн
1226 / 2000

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Оптимизация на уеб сайтове – onpage и offpage
  • Дигитален маркетинг, социални мрежи, AdWords умения
  • Писане на качествено съдържание (копирайтинг)
  • Видео маркетинг и email маркетинг
  • Управление на онлайн репутация (ORM)

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Новият курс по Digital Marketing and SEO стартира на 28 април. Можете да се включите от ТУК!  

За да се обучавате в курса, имате възможност да изберете дали това да става присъствено или онлайн:

  • Ако се запишите в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, можете да участвате практически проект, както и да предавате своите домашни за проверка.
  • Ако се запишите в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, можете да участвате практически проект, както и да предавате своите домашни за проверка.

Обучението завършва с практически изпит (по желание), който представлява защита на практически проект, разработен от курсистите. Желаещите да се явят на финален изпит могат да получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако имат оценка над Мн. добър (5).

Обучението в курса е напълно безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса:

УслугаЦена
Записване за курса (Присъствено или Онлайн форма на обучение)БЕЗПЛАТНО
Записване за изпит до 06.04.2015 г. Включва се и издаване на сертификат.100 лв.
Записване за изпит след 06.04.2015 г. Включва се и издаване на сертификат.
200 лв.

Занятията стартират на 28.03.2015 г. (събота) от 10:00ч. в зала Inspiration Lab на Софтуерния Университет. В таблицата по-долу можете да откриете и подробно разписаната програма за курса. Отново в тази таблица ще бъдат качвани и видео лекциите с учебните материали.

Преподаватели

oggin avatar
Огнян Младенов
Огнян Младенов е основател и съсобственик на SEOM.bg, интернет маркетинг компания специализирана в предлагането на качествени SEO услуги, курсове, фирмени обучения и консултации. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове. Провежда курсове за оптимизация за търсачки към eAcademy. Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша в България.
LinkedIn
netpeak avatar
Геннадий Воробьов

Геннадий Воробьов — CEO на Netpeak Bulgaria. От 2007 година се занимава с онлайн маркетинг със SEO насоченост. В момента проповядва [SEO и PPC на настоящето] за клиентските проекти и качествено обучение на младите кадри. Лектор е на специализирани събития в България, организатор и участник на безплатните уебинари на Netpeak, представител на инструмента за анализ на ключови думи Prodvigator.bg и кол-трекинг система Ringostat за България.

LinkedIn
zaekyt avatar
Калин Каракехайов

Калин Каракехайов се занимава с лични SEO проекти от 2008 г. Специалист по изграждането на мрежи от сайтове - силно ефективна тактика за Link building. Co-founder на http://tool.domains - стартъп за домейн проучвания, захранван от база данни с 450+ милиона домейн имена. Калин използва множество професионални филтри за извличане на най-добрите свободни домейни от тях с цел мощно Off-page SEO. Често изразява критичното си мнение за Google и тяхната политика спрямо SEO бранша.

https://plus.google.com/u/0/+KalinKarakehayov

https://twitter.com/Karakehayov

LinkedIn
cbachvarov avatar
Константин Бъчваров
Константин Бъчваров е собственик и управител на ФОРЕКТ. Интернет бизнес планиране и управление на Уеб проекти и дигитален маркетинг с опит от над 3 години. Информатик по образование и със специализация в Технически университет Кемниц, Германия. Работи с клиенти както от България, така и от Великобритания.
LinkedIn
ed.dimitrov avatar
Едуард Димитров
Едуард Димитров е управител на 3D Web Design и е един от практиците в SEO услугите в България. Едуард ръководи екип от 4 човека, който извършва SEO услуги от 2008 година до днес и е един от хората, които са оптимизирали и класирали най-много клиентски сайтове в България. Ръководил е разработката на 15 уеб базирани SEO инструмента и 7 SEO приложения за различни CMS системи.
LinkedIn
Momchil7 avatar
Момчил Марчев
Инж. Момчил Марчев в момента се занимава с управление на дигитална рекламна и PR агенция  - Онлайн Диджитъл Сървисис като ръководи главно отделите по SEO, SMM и ORM. Криейтив агенцията му е Creative Ideas. Мечтае за деня, в който ще бъде само собственик и  idea / innovation директор, макар че воденето на сделки, преговори, изграждане на партньорска мрежа също са негови силни страни. Хоби - занаяти, психология, социално инженерство.
n.galinov avatar
Николай Галинов

Николай Галинов - SEO специалист и интернет маркетолог в Netpeak, сертифициран Google Analytics, Google Adwords специалист с дългогодишен опит и доказани резултати. Занимава се с маркетинг и оптимизация за търсачки вече повече от 6 години. Към настоящия момент работи паралелно по над 50 проекта, сред които онлайн магазини, туристически сайтове, новинарски портали и редица други малки и големи сайтове.

d.kuzmanov avatar
Десислав Кузманов

Десислав Кузманов е управител на агенция НЮРАНК. Със своите 8 години опит той се нарежда сред водещите SEO специалисти в България. Негови клиенти са големи компании от САЩ и Великобритания. Победител в последното SEO състезание, организатор и активен участник в събития в сферата на SEO и SEM.

LinkedIn
d.stamenov avatar
Димитър Стаменов

SEO специалист и програмист

Мениджър на Славяна софт. Занимава се професионално с програмиране и уеб разработване от 2001 година, а със SEO - от 2005 година. Създател на популярни SEO инструменти на сайта SEO визия.

LinkedIn
tzahariev avatar
Теодор Захариев
Теодор Захариев се занимава професионално с SEO от 2010-та година и ръководи успешно SEO проектите в Уеб Дизайн Студио Кипо. Кипо е добре позната уеб агенция, специализирана в изработка на уеб проекти, SEO услуги и цялостна корпоративна идентичност на стотици известни брандове. Поддържа SEOTeo – блог с полезна информация за SEO. Теодор има опит като лектор на редица събития и курсове, сред които SEO конференция 2014, SEO курсовете на Telerik Academy и IT Academy, E-manager конференция и др.

fassa avatar
Димитър Савов

Димитър Савов работи в сферата на уеб дизайна и онлайн маркетинга от 12 години. В момента управлява рекламен бюджет от над 1 000 000 лева на месец. Има рекламни кампании в над 30 държави от 6 континента. Участвал е в близо 200 онлайн бизнес проекта. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Fasscorp Studios

LinkedIn
g.hristulev avatar
Георги Христулев

Георги Христулев е основател на маркетинговата компания Web Direct и на Игрите на успеха (обучения и събития с фокус да помагат за успеха в бизнеса и в живота). Освен това той е съдружник в Email invest - единствения български софтуер за имейл маркетинг за бизнеса. Email invest е сред десетте най-добри софтуерни продукти за E-mail маркетинг в целия свят, а чрез него са изпратени над 19 000 успешни кампании в 6 държави. Той е успял, учейки се от опита си - и от успехите, и от грешките. Сега иска да сподели наученото и да помогне на повече хора и бизнеси да растат и да се развиват.