Курс Основи на Scrum - септември 2017

Курс Основи на Scrum - септември 2017

Основи на Scrum - септември 2017

29 септември 2017 26 ноември 2017 9 седмици 3 кредита
Срокът е изтекъл

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Разбиране за основните принципи и ценности в Scrum процеса
 • Как се работи в Scrum екип
 • Различните роли и техните задължения
 • Разбиване и планиране на задачи
 • Оценяване на задачи
 • Какви са най-често срещаните проблеми при екипи, прилагащи Scrum, и идеи за тяхното преодоляване

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е базов и е подходящ за програмисти и за ръководители на проекти, които искат да се запознаят със Scrum, за да се включат адекватно към работещ Scrum екип, или да използват новите си умения и знания, за да предложат имплементация на Scrum в екипите си.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 27 септември. Обучението стартира на 29 септември 2017 г. и завършва с тест , който ще се проведе на две дати - 26-ти ноември и 3-ти декември.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки петък от 19:00 в зала Creative.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът след обучението ще представлява тест, който ще се проведе присъствено в учебната зала. Всички, преминали го могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00).  

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 20 октомври). 

Преподаватели

TsvetelinaPeteva avatar
Цветелина Петева
Цветелина Петева е сертифициран Scrum Master с над 15 години натрупан опит в IT , десет от които с Agile методологии. Практическия и опит в различните роли в Scrum (Team member, Scrum Master, Product Owner), опита от внедряване и ползване на Kanban като и гледната точка на ръководител на проекти и мениджър на екип и дават различна перспектива за имплементацията на Agile в организацията. В момента се занимава с внедряване на Agile в различни IT компании и работи по собствени продукти. Co-founder в Leanify.
LinkedIn
zornica.nikolova avatar
Зорница Николова
Зорница Николова е Agile коуч и сертифициран Scrum ProductOwner с над 15 г. опит в ИТ индустрията. От десетилетие прилага Agile подходи в работата си с проекти и екипи и вярва в потенциала на този начин на мислене. В момента се занимава с коучинг и обучения за Agile и Lean имплементация и работи по собствени продукти. Co-founder в Leanify.