Курс Основи на Scrum - септември 2017

Курс Основи на Scrum - септември 2017

Основи на Scrum - септември 2017

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране за основните принципи и ценности в Scrum процеса
  • Как се работи в Scrum екип
  • Различните роли и техните задължения
  • Разбиване и планиране на задачи
  • Оценяване на задачи
  • Какви са най-често срещаните проблеми при екипи, прилагащи Scrum, и идеи за тяхното преодоляване

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е базов и е подходящ за програмисти и за ръководители на проекти, които искат да се запознаят със Scrum, за да се включат адекватно към работещ Scrum екип, или да използват новите си умения и знания, за да предложат имплементация на Scrum в екипите си.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподаватели

TsvetelinaPeteva avatar
Цветелина Петева
Цветелина Петева е сертифициран Scrum Master с над 15 години натрупан опит в IT , десет от които с Agile методологии. Практическия и опит в различните роли в Scrum (Team member, Scrum Master, Product Owner), опита от внедряване и ползване на Kanban като и гледната точка на ръководител на проекти и мениджър на екип и дават различна перспектива за имплементацията на Agile в организацията. В момента се занимава с внедряване на Agile в различни IT компании и работи по собствени продукти. Co-founder в Leanify.
LinkedIn
zornica.nikolova avatar
Зорница Николова
Зорница Николова е Agile коуч и сертифициран Scrum ProductOwner с над 15 г. опит в ИТ индустрията. От десетилетие прилага Agile подходи в работата си с проекти и екипи и вярва в потенциала на този начин на мислене. В момента се занимава с коучинг и обучения за Agile и Lean имплементация и работи по собствени продукти. Co-founder в Leanify.