Учители на бъдещето - юни 2019
Loading...
курс

Учители на бъдещето - юни 2019

Учители на бъдещето - юни 2019 Basics
Присъсвено:82 / 100
Онлайн: 1379 / 20000
Запиши се
Учители на бъдещето - юни 2019

Умения, които ще придобиеш

  • Актуален анализ на аудиторията и дефиниране на съвременните обучителни цели
  • Новите подходи и технологии в училищното образование
  • Методика на обучение за новите поколения ученици и привличане на вниманието им за по-дълъг период от време
  • Как учителите да подготвят модерно учебно съдържание, онлайн курсове и видео уроци
  • Техники и инструменти за добри презентации и презентационни умения
  • Представяне на информация пред сегашните ученици по достъпен за тях начин

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за учители от българските училища и обучители от неформалното образование, както и за всеки, който иска да натрупа учителски умения.

Каква e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е безплатен.

Учители на бъдещето - юни 2019

Светлин Наков

Преподавател

Д-р Светлин Наков е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и софтуерни технологии. Като ученик и студент е победител в конкурси и олимпиади по информатика и състезателно програмиране, включително има 4 медала от международни олимпиади по информатика. През студентските си години работи като програмист и преподава програмиране в университети и софтуерни академии. По-късно ръководи екипи по разработка на софтуер и създава собствена софтуерна фирма и софтуерна академия. Светлин има над 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET и Java EE платформите, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 15 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на наградата “Джон Атанасов” на Президента на България. През последните 10 години създава и задвижва с вдъхновение и всеотдайна работа няколко школи за практическо обучение на софтуерни инженери, включително СофтУни. Бил е преподавател по програмиране и разработка на софтуер във ФМИ на Софийски университет, в Технически университет - София, както и в Нов български университет (НБУ). Повече информация може да намерите в блога му: https://nakov.com.
Учители на бъдещето - юни 2019

Иван Господинов

Преподавател

Иван Господинов е основател на сдружение Образование без раници, организация с цел да се дигитализира българското образование. Основен проект на сдружението е превода и локализацията на глобалната безплатна образователна платформа Khan Academy и обучаването на учители да прилагат по смислен за тях начин технологии в клас. 

Иван е учител по немски език и философия в ЧПГДН "СофтУни Светлина", завършил е философия в Лайпцигския университет, образователни науки в Единбургския университет и в момента е докторант по философия на образованието на Католическия университет в Айхщет с дисертация на тема "Защо учениците в България не учат?".
Учители на бъдещето - юни 2019

Ангел Марчев

Преподавател

Доц. д-р Ангел Марчев преподава в катедра “Управление” на УНСС и заедно със своя баща доц. Ангел Марчев Ст. е един от създателите на игровия подход на обучение в България. Подходът включва игровизация на всички етапи на образователния процес, а както и на самия процес, използвайки разнообразни активни методи (точкови системи, лидербордове, обучение чрез правене и прочие). Той е сред малкото преподаватели в УНСС, използващи модулната система на преподаване. При нея дори след 8-часов престой, студентите си тръгват усмихнати и вдъхновени за нови предизвикателства.
Учители на бъдещето - юни 2019

Михаил Стефанов

Преподавател

Михаил Стефанов е обучител и консултант по комуникации, с дългогодишен опит както в света на бизнеса, така и в този на неправителствените организации. Успоредно на кариерата си в света на комуникациите, обаче, той от години работи с тинейджъри: директор е на "The Bridge" (най-големият младежки фестивал по изкуствата в България), а през 2017 стартира и "Мини Машини" (инициатива за развиване на ключови умения на бъдещето в българското образование за ученици и младежи).
Учители на бъдещето - юни 2019

Преподавател

Веселина Радкова е учител вече с над 40-годишна педагогическа практика, работила с различни поколения ученици, учители и родители. Участва в Българска асоциация на частните училища и ръководи секция "Училища". Освен трите педагогически специалности е сертифицирана по Образование 3000 (Световна верига за холистично образование под егидата на Юнеско), семинари на Брус Липтън, Дийпак Чопра, Ричард Брансън, Михаил Бородиански, д-р Мелило и др.

Веселина Радкова е основател на Частен образователен комплекс „Светлина“, верига от частни детски ясли, градини и основно училище, вече с 20-годишна история на пазара на образователни услуги в България и съосновател на частна професионална гимназия за дигитални науки "СофтУни Светлина".
Учители на бъдещето - юни 2019

Учители на бъдещето - юни 2019

Учители на бъдещето - юни 2019

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*