ReactJS - ноември 2021
Loading...
курс

ReactJS - ноември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с шаблони и рутиране
  • Основни познания по React и JSX
  • Работа с отдалечени REST услуги
  • Какво е Single Page Applicaion
  • Клиентски приложения с React
  • Компонентно-базирани приложения

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти, които имат абстрактно и алгоритмично мислене, могат да боравят с по-сложни функции, усвоили са концепциите на обектно-ориентираното програмиране на JS. Препоръчително участващите в курса да имат умения за работа с REST API , асинхронно програмиране, DOM и HTML/CSS.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 2 ноември 2021 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
учебни занятия- всеки вторник и петък, от 18:30 до 22:00 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически проект и ще се проведе на 18 декември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 18 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

ReactJS - ноември 2021
ReactJS - ноември 2021

Ивайло Папазов

Преподавател

Ивайло Папазов e Senior Full-stack Web Developer в Dev екипа на Motion Software. Участвал е в професионални проекти на различни JavaScript технологии, като Node.js, React и др. Вълнува се от JavaScript и от Front-end. Обича да предава знанията си и да помага на хората да ги усвояват. Целта му, като преподавател, е да покаже на студентите, че могат да се справят и да станат добри програмисти!

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*